Antena 3 CNN Life Timp liber Promenada operei „Puccini per sempre” a atras foarte mulți spectatori: „E superb”

Promenada operei „Puccini per sempre” a atras foarte mulți spectatori: „E superb”

de Roxana Mihăiescu    |   

Opera Națională și-a deschis stagiunea cu un spectacol în aer liber. Sute de invitați s-au bucurat de „Promenada Operei”. Voia bună și relaxarea au fost doar câteva dintre elementele care i-au însoțit pe scenă pe marii artiști.

Cea de-a XIV-a ediție a  spectacolului Promenada Operei - Puccini per sempre i-a impresionat pe spectatorii care prețuiesc cultura.

„Îmi plac foarte mult concertele, am mai fost la Promenada și, bineînțeles, că vin și la spectacole... e în aer liber, e plăcut și am venit să mă relaxez”, spune un spectator.

„E superb, vrem să ne relaxăm, ne place la operă. Am venit pur și simplu pentru atmsoferă”, a declarat un alt spectator.

Profunzimea și emoția muzicii clasice au fost transmise de marii soliști ai „Operei Naționale”, alături de balet, orchestră și cor, care au promis un spectacol de excepție.

Pe scenă au urcat mari nume ale muzicii clasice, printre care sopranele Mădălina Barbu, Madeleine Pascu, Alin Stoica sau baritonul Adrian Mărcan.

„E o gală dedicata marelui maestru Puccini. Mesajul pe care îl găsiți în aria lui Babino Carro e al unei tinere care își dorește să fie alături de iubitul ei și îl roagă pe tatăl ei să fie de acord. Deci mesajul e despre iubire, despre speranță și despre respect”, a declarat Mădălina Barbu, soprană.

„E deja un concert de tradiție și sper din tot sufletul să fie mulți ani de acum încolo”, a declarat Alina Stoica, solist Opera Națională.

Intrarea a fost liberă, iar vizitatorii au beneficiat de o zonă de mâncare și de „Opera Labirint”, un spectacol sonor pentru întreaga familie.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile