Antena 3 CNN Actualitate Firmele care nu vor respecta regulile COVID vor avea activitatea suspendată

Firmele care nu vor respecta regulile COVID vor avea activitatea suspendată

Proiectul de lege prin care firmele care nu respectă regulile impuse în perioada pandemiei de coronavirus vor avea activitatea suspendată, a fost votat.

de Radu Tiliță    |   

Este vorba despre un proiecte de lege care a fost supus votului în Camera Deputaților, cameră decizională pentru acest proiect. 

Un număr foarte mare de parlamentari au votat ”pentru” adoptarea acestuia. 

Proiectul de lege spune că, în cazul în care organele de control sunt sesizate cu privire la încălcarea reglementărilor COVID de către o firmă privată, iar organele de control constată aceste abateri, atunci activitatea firmei respective va fi suspendată pentru o perioadă determinată. 

Nelu Tătaru, detalii de ultimă oră despre certificatul verde. Ce se va întâmpla cu românii care pot dovedi că au anticorpi

Nelu Tătaru a declarat că au fost aprobate testările COVID gratuite atât pentru angajații de la stat, cât și pentru cei de la privat, pentru o perioadă de 30 de zile.

”S-a acceptat un termen de 30 de zile în care să avem testări gratuite”, a spus Nelu Tătaru, precizând că este vorba și despre angajații de la stat și despre cei de la privat. 

”Ce trebuie să vă menționez este că aceste amendamente pot fi retrase”, a adăugat el. 

Întrebat dacă este cazul, în România, de un nou lockdown, Nelu Tătaru spune că este îndeajuns ca românii să se vaccineze și să se protejeze.

”Nu! Ar trebui ca România să încerce să respecte niște reguli de precauție, să se vaccineze și, în general, să ne respectăm între noi”. 

Cu privire la testul de anticorpi ca parte din certificatul verde, Nelu Tătaru a declarat că ”au fost mai multe păreri, dar în acest moment nu se agreează acest test de anticorpi, neexistând o dovadă științifică”.

Subiecte în articol: firme
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile