Antena 3 CNN Actualitate Social Programul artistic de duminică din cadrul „Străzi deschise” din București a fost anulat din cauza codului portocaliu de ploi

Programul artistic de duminică din cadrul „Străzi deschise” din București a fost anulat din cauza codului portocaliu de ploi

de Andreea Ştefan    |   

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, organizatorii au decis să anuleze evenimentele „Străzi deschise - Bucureşti, promenadă urbană" și „Simfonia apei" programate pentru duminică, întrucât Capitala se va afla sub cod portocaliu de ploi.

„Având în vedere avertizarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, privind codul portocaliu de ploi torenţiale şi abundente pe raza Municipiul Bucureşti, valabil pentru zilele de 29 şi 30 septembrie, organizatorii evenimentului „Străzi deschise - Bucureşti, promenadă urbană” au decis anularea programului artistic ce urma a fi susţinut în cursul zilei de duminică, 29 septembrie atât pe Calea Victoriei cât şi pe strada Prevederii din sectorul 3 al Capitalei”, a transmis, sâmbătă, Primăria Bucureşti.

Conform sursei citate, activitățile artistice programate pentru sâmbătă, 28 septembrie, pe cele două zone pietonale – Calea Victoriei și strada Prevederii (sector 3) – vor avea loc conform programului anunțat inițial.

Restricțiile de trafic pe Calea Victoriei vor fi menținute sâmbătă, 28 septembrie, între orele 10:00 și 23:00. Traversarea va fi permisă pe segmentul de drum cuprins între intersecțiile cu Bulevardul Dacia, Strada Știrbei Vodă, Strada Ion Câmpineanu și Bulevardul Regina Elisabeta. De asemenea, traficul Societății de Transport București va fi deviat, fără a afecta călătorii.

Pe strada Prevederii, traficul va fi restricționat între Bulevardul Nicolae Grigorescu și Strada Vlăhița până la ora 20:00.

În schimb, evenimentul „Simfonia Apei”, programat pentru duminică, a fost anulat.

Meteorologii au emis un cod galben de ploi începând de sâmbătă după-amiază, care va afecta mai multe județe din Banat, Crișana, Maramureș, vestul Transilvaniei și zonele montane. Duminică, ploile se vor extinde la nivel național, iar în unele regiuni, inclusiv Capitala, a fost emis cod portocaliu, cu precipitații care pot depăși 100 de litri pe metru pătrat.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile