Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea până la începutul lunii septembrie

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea până la începutul lunii septembrie

de Bianca Chirilă    |   

Temperaturile vor fi mai mari decât cele obişnuite, în toată ţara, pe tot parcursul lunii august, înregistrând valori mai ridicate în regiunile sudice, anunţă vineri meteorologii, care au făcut publică prognoza pentru intervalul 5 august - 2 septembrie.

Vremea în săptămâna 05.08.2024 – 12.08.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice şi sudice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele intracarpatice.

Vremea în săptămâna 12.08.2024 – 19.08.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Vremea în săptămâna 19.08.2024 – 26.08.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării.

Vremea în săptămâna 26.08.2024 – 02.09.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile