Antena 3 CNN Actualitate Inedit Profeția lui Isaac Newton privind sfârșitul lumii. În ce an a prezis omul de știință că va veni Apocalipsa

Profeția lui Isaac Newton privind sfârșitul lumii. În ce an a prezis omul de știință că va veni Apocalipsa

Sir Isaac Newton, omul de știință care a scris Legile gravitației, a construit primul telescop reflectorizant și a descoperit forma exactă a Pământului, a calculat sfârșitul lumii.

de Mia Lungu    |   

Conform lui Isaac Newton, Apocalipsa este mai aproape decât credeam.

Legendarul om de știință Sir Isaac Newton a prezis cândva că lumea se va sfârși în 2060 – iar oamenii sunt îngroziți că ar putea avea dreptate, relatează dailystar.co.uk.

Sir Isaac Newton, care a făcut numeroase descoperiri în fizică și matematică, credea că lumea așa cum o cunoaștem se va sfârși în 2060. 

Acesta ar fi putut părea departe când Newton și-a notat previziunile detaliate în 1704. Dar astăzi ne mai despart doar 37 de ani. Mulți dintre noi vor fi în viață când va veni acel moment. 

Citește și: Panică la Londra, după ce o minge de foc a străbătut cerul | "Zbura jos. M-am gândit la sfârșitul lumii!"

Într-o scrisoare din 1704, după 30 de ani de cercetat clădiri antice, Newton spune că a găsit un cod secret de numere în cărțile biblice (Daniel și Apocalipsa). După calculele lui Newton, sfârșitul lumii va avea loc în anul 2060, potrivit publicației britanice.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile