Antena 3 CNN Actualitate Procurorul din cazul copilei ucise şi arse la Arad: "Tatăl vitreg a spus că s-a gândit să scape de cadavru"

Procurorul din cazul copilei ucise şi arse la Arad: "Tatăl vitreg a spus că s-a gândit să scape de cadavru"

Antena 3 a obţinut în exclusivitate declaraţia procurorului din cazul copilei ucise şi incendiate pe câmp, în Arad. 

de Roxana Ciucă    |   

Anchetatorii fac chiar la această oră reconstituirea morţii copilei de 4 ani. Tatăl vitreg al fetei - principalul suspect - a fost adus acasă, în apartamentul în care se crede că a fost ucisă fetiţa. 

Omul recunoaşte că a dus trupul fetei pe câmp într-un geamantan, însă se contrazice în declaraţii. 

"Inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptelor, a declarat doar că în cursul zilei de sâmbătă a auzit un zgomot, o lovitură în baie şi a observat că victima căzuse pe gresie în exteriorul căzii. 

Apropiindu-se de copil a constatat că fetiţa nu are puls, astfel încât s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru pe care l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taximetrul până în cartierul Bujac din cartierul Aurel Vlaicu din Arad.

După ce a ajuns în zona cimitirului din Bujac a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând apoi de la faţa locului.

Inculpatul nu a recunoscut nici incinerarea cadavrului.

Mama copilului nu ştia de cele întâmplate, născuse de şase zile şi nu a venit acasă decât în cursul zilei de luni. 

A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răpuns că se află în vecini.

Conform declaraţiei martorei, este cunoscut ca şi consumator de droguri", a declarat procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Arad, Ruxandra Tarcea, marţi, în exclusivitate, la Antena 3.

Tatăl copilei a fost reținut marţi, este în custodia poliţiştilor, iar el urmează să fie prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru acuzaţiile care i se aduc, de violenţă în familie, omor şi profanare de cavadre, el riscă să-şi petreacă peste 20 de ani în spatele gratiilor.

În toată această perioadă, mama fetiţei era în spital de şase zile, cu un nou-născut.

Suspectul principal în cazul fetiţei omorâte în Arad dormea când poliţiştii i-au intrat în casă: "Este greu de explicat"

Subiecte în articol: Arad crima fetita
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile