Antena 3 CNN Economic Problemă inedită la uzina Tesla, a lui Elon Musk: Lipsesc 65.000 ceşti de cafea

Problemă inedită la uzina Tesla, a lui Elon Musk: Lipsesc 65.000 ceşti de cafea

Constructorul american de automobile electrice Tesla se confruntă cu o problemă inedită la uzina sa de la Grünheide, din apropiere de Berlin, unde au dispărut 65.000 ceşti de cafea, transmite DPA, potrivit agerpres.ro.

Managerul uzinei, André Thierig, a abordat această problemă la o reuniune recentă cu personalul, unde a anunţat că lipesc din inventar 65.000 de ceşti de cafea. 

„Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci ceşti de cafea”, a remarcat în mod ironic Thierig, potrivit informaţiilor dezvăluite de cotidianul financiar Handelsblatt.

Ulterior, André Thierig a revenit precizând că declaraţiile sale cu privire la ceştile de cafea lipsă nu au fost o acuzaţie. 

În plus, Thierig a subliniat că la reuniune au fost discutate şi alte subiecte, precum construirea unei săli de fitness pentru cei aproximativ 12.000 de angajaţi ai uzinei Tesla.

De-a lungul timpului, constructorul auto a achiziţionat numeroase ceşti de cafea pentru angajaţii săi, dar deocamdată nu este clar unde au dispărut aceste ceşti. Aceasta nu este o problemă cu care se confruntă doar Tesla, afectând şi alte companii.

În plus, din cauza dispariţiei tacâmurilor de la cantina uzinei de la Grünheide, acestea nu mai sunt oferite angajaţilor. Între timp, conducerea uzinei a introdus ceşti reciclabile.

Tesla, companie controlată de miliardarul american Elon Musk, a inaugurat în urmă cu doi ani prima sa uzină din Europa la Grünheide, în apropiere de Berlin. 

Capacitatea de producţie a uzinei urmează să fie majorată şi o procedură de aprobare a lucrărilor de extindere a uzinei a fost demarată la nivelul landului Brandenburg.
 

Subiecte în articol: tesla ceşti de cafea Elon Musk Berlin
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile