Antena 3 CNN Life Prințesa din Dubai șochează din nou după ce a divorțat pe rețelele sociale și face un nou anunț pe Instagram

Prințesa din Dubai șochează din nou după ce a divorțat pe rețelele sociale și face un nou anunț pe Instagram

de Naty Badea    |   

După ce a șocat întreaga lume cu anunțul făcut pe rețelele de socializare că va divorța, acum prințesa Dubaiului și-a uimit fanii cu lansarea unui parfum care se numește sugestiv Divorce, o referire clară la anunțul făcut pe rețelele sociale în luna iulie. 

[GAL layout="5"]

Conform Agnezia nuova, într-un scurt clip publicitar realizat pentru promovarea parfumului, lansat sub marca Mahra M1, urmăritorii săi au putut vedea o serie de fotografii cu ea, dar și trandafiri negri, sticlă spartă și ochii unei pantere.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shaikha Mahra Mohammed Rashed Al Maktoum (@hhshmahra)

 

Fanii ei s-au grăbit să lase diverse comentarii la respectiva postare, mulți au lădat-o pe Mahra și și-au exprimat aprecierea pentru că este „clasică” și „foarte rezervată”.

Fiica șeicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum - conducătorul Dubaiului și vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite - a anunțat pe Instagram în urmă cu două luni divorțul de soțul ei acuzându-l pe acesta că a înșelat-o cu mai multe femei.

 

 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile