Antena 3 CNN Emisiuni În fața națiunii Primele imagini cu soția lui Nicolae Ciucă. A venit să îl susțină la dezbaterea Antena 3 CNN, împreună cu nora și nepoțica

Primele imagini cu soția lui Nicolae Ciucă. A venit să îl susțină la dezbaterea Antena 3 CNN, împreună cu nora și nepoțica

de Mia Lungu    |   

A început dezbaterea cu Nicolae Ciucă, la Palatul Parlamentului, moderată de Mihai Gâdea şi la care preşedintele PNL va răspunde întrebărilor publicului şi ale jurnaliştilor Antena 3 CNN. Nicolae Ciucă a venit la dezbatere cu familia, cu soţia sa, Cristina Maria Ciucă, nora şi nepoţica, dar şi cu mulţi susţinători, printre care Grigore Leşe şi Mircea Dinescu.

Cristina Maria Ciucă a făcut și o scurtă declarație, în exclusivitate pentru site-ul antena3.ro

„Este prima mea apariție în spațiul public și bineînțeles că am venit să îmi susțin soțul, e firesc, e normal. El are susținerea noastră totală, chiar dacă noi suntem cei care îl așteptăm acasă și este locul în care ne găsim echilibrul, în care ne găsim liniștea și ne încărcăm bateriile pentru a putea merge mai departe. Este o perioadă complicată dar, cu multă răbdare, înțelepciune, trecem și această perioadă și sunt convinsă că totul va fi bine, o să intre pe un făgaș normal și o să ne liniștim într-un fel, pentru că de multe ori e nevoie de liniște, chiar avem nevoie de liniște.”, a spus aceasta.

[GAL layout="5"]

Nicolae Ciucă și soția lui sunt împreună de peste 40 de ani. El a povestit, anul trecut, că a cunoscut-o când era în liceul militar în anul 1983, pe 8 octombrie, când a fost un spectacol la sala Polivalentă din Craiova.

”Atunci la spectacolul acela, în drum, după terminarea spectacolului, în drum spre liceu ne-am cunoscut”, a povestit Ciucă, arătând că el a fost cel care a făcut primul pas. 


Preşedintele PNL a mai afirmat că s-au căsătorit după 5 ani, iar în 2023 au sărbătorit 35 de ani de căsnicie şi 40 de ani de când s-au cunoscut.

Cei doi au împreună un fiu, Ștefăniță, care este însurat și are, la rândul său, două fetițe. Liderul PNL a dezvăluit că nepoatele îl strigă: ”Bunelul!”. 

”Soţiei îi zice pe nume, când îmi zice bunelul îmi dau seama că sunt singurul respectat în familie”, a glumit Ciucă.  

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile