Antena 3 CNN Actualitate Primele declarații ale lui Adrian Marțian despre răpitorii copiilor lui: ”Totul a fost la comanda mamei”

Primele declarații ale lui Adrian Marțian despre răpitorii copiilor lui: ”Totul a fost la comanda mamei”

de Laura Dinu    |   

Omul de afaceri Adrian Marțian a făcut primele declarații în legătură cu indivizii care i-ar fi răpit copiii, afirmând că aceștia ar fi fost plătiți chiar de mama minorilor. Milionarul a declarat că „nu îi cunoaște” pe cei care au luat copiii. Potrivit lui Marțian, indivizii erau străini, iar el a comunicat cu ei în italiană.

Referitor la acuzațiile care i se aduc, Adrian Marțian a fost rezervat: „Nu comentez... fiecare poate să spună ce vrea. Eu nu voiam să plec nicăieri, dar ce voiați? Să îi abandonez pe copiii mei? Nu voiam să plec nicăieri.”

Marțian a explicat și motivele pentru care nu a colaborat prea mult cu autoritățile române: „Dumneavoastră știți foarte bine poziția mea față de autorități, de ce s-a ajuns aici cu copiii, din cauza unor nedreptăți... Pentru copii, nu pentru mine. Eu sunt tatăl lor...”

În ceea ce privește motivul pentru care răpitorii i-au adus copiii înapoi, Marțian susține că acesta ar fi legat de nerespectarea unei înțelegeri de către persoana care a comandat răpirea.

Milionarul a menționat că nu înțelege cum cei trei copii au fost trecuți peste graniță. Cu privire la plasarea copiilor în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), Marțian a declarat: „Așa știe statul să aibă grijă de ei. Tot în grija statului au fost și până acum, asta este marea problemă. Și așa a avut statul grijă de ei, că dacă statul avea grijă de ei nu eram în situația asta.”

Adrian Marțian a fost reținut de poliție

Adrian Marțian urmează să fie audiat la Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara. De asemenea, și autoturismul cu care omul de afaceri și-a luat copiii va fi adus la sediul IPJ Hunedoara. Reamintim că acesta a fost localizat și reținut ieri, în Serbia, după ce autoritățile l-au urmărit prin activarea unei cartele telefonice cu număr de Serbia.

Tot în această dimineață, cei trei minori ai lui Marțian, cu vârste de șapte, nouă și 11 ani, au fost preluați de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara și plasați în regim de urgență într-un centru de plasament.

 

Subiecte în articol: adrian martian copii rapire
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile