Antena 3 CNN Actualitate Primarul unei comune din Olt a fost reţinut după ce ar fi lovit un bărbat şi i-ar fi luat telefonul

Primarul unei comune din Olt a fost reţinut după ce ar fi lovit un bărbat şi i-ar fi luat telefonul

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Primarul comunei Redea, Dan Bălă, a fost reţinut luni după ce ar fi lovit un bărbat în comuna Fălcoiu şi i-ar fi luat acestuia telefonul mobil, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Cercetările în dosarul cauzei sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, iar incidentul ar fi avut loc duminică, pe o stradă din comuna Fălcoiu.

„Un bărbat în vârstă de 58 de ani ar fi agresat duminică, în localitatea Fălcoiu, un bărbat în vârstă de 53 de ani, căruia i-ar fi luat un bun. Suspectul a fost reţinut în cursul zilei de astăzi iar mâine se va înainta dosarul la Parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În urma analizării probelor, procurorul de caz va stabili ce se va întâmpla în continuare”, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Mihaela Măceşeanu.



Persoana reţinută în cauză este cercetată pentru infracţiunea de tâlhărie, a menţionat sursa citată.

Bărbatul suspectat în cauză şi cel agresat nu s-ar fi cunoscut înainte de incident, însă acesta din urmă ar fi fost însoţit de un bărbat care l-ar fi cunoscut pe edilul din Redea. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile