Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Primarul din Roșiorii de Vede a fost filmat în timp ce lovește un tânăr într-o farmacie: „Ieși, mă, afară!”

Primarul din Roșiorii de Vede a fost filmat în timp ce lovește un tânăr într-o farmacie: „Ieși, mă, afară!”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Edilul municipiului Roșiorii de Vede a fost filmat în timp ce lovește un tânăr într-o farmacie. În imaginile postate pe rețelele sociale se vede cum bărbatul este ridicat de pe scaun de către edil, apoi lovit.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, însă imaginile în care apare edilul au fost făcute publice recent.

Valerică Gheorghe Cîrciumaru, primarul municipiului Roșiorii de Vede, este filmat în timp ce lovește un tânăr care se afla în incinta farmaciei.

Totul ar fi pornit de la faptul că tânărul, care ar fi om al străzii, nu voia să plece din incinta farmaciei.

„Uitaţi în ce hal miroase, nu scăpăm de el, nu se poate aşa ceva!” se plânge una dintre farmaciste. 

După ce farmacistele nu ar fi reușit să-l facă pe bărbat să plece, edilul a intervenit.

În momentul în care a văzut că bărbatul e de neclintit, Valerică Cîrciumaru recurge la un gest mai puțin plăcut și îl ridică pe acesta de pe scaun, apoi îl lovește.

„Ieși, mă, afară! Hai, ieşi! Ieşi afară, du-te dracu! Chem poliţia acum! Bă, tu n-auzi, du-te aici, că te dau de-a dura! Ieşi afară”, spune primarul, după care între cei doi începe o altercaţie, îmbrâncindu-se şi lovindu-se reciproc.

Reacția IPJ Teleorman

Ulterior, după incident, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a transmis că au fost luate măsuri, iar ambele persoane implicate în altercație au fost sancționate. 

„Având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public, referitoare la o agresiune fizică, între două persoane de sex masculin, aflate într-o unitate farmaceutică din municipiul Roşiori de Vede, Compartimentul de informare şi relaţii publice al I.P.J. Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au procedat la efectuarea de verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi stabilirii situaţiei de fapt. Ulterior, persoana în cauză a refuzat să formuleze plângere penală, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală.

Ambele persoane implicate au fost sancţionate conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Teleorman, citat de news.ro.

 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile