Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Singureni, circ cu poliția, după ce a fost prins cu radarul: 'Mă duc să izolez oamenii'

Primarul din Singureni, circ cu poliția, după ce a fost prins cu radarul: 'Mă duc să izolez oamenii'

Primarul comunei Singureni din județul Giurgiu a fost prins cu radarul de un echipaj al Poliției, astăzi, după ce a depășit viteza legală în localitate, iar în tentativa de a scăpa de amendă, i-a filmat pe polițiști și i-a amenințat, apoi le-a explicat că se grăbea să 'izoleze oamenii'.

Marian Pătuleanu, cunoscut și ca Maryo Primaru', a fost surprins de un echipaj al Serviciului Rutier chiar în comuna în care este primar, astăzi, după ce a depășit viteza legală.

Primarul a fost tras pe dreapta și amendat de polițiști, însă a încercat să scape de amendă prin amenințare și apoi prin scuza că se grăbea să izoleze oamenii, dar și că se întorcea de la o ședință de la Prefectura Giurgiu.

"Scuza lui pentru depășirea vitezei regulamentare? Ridicolă! Pătuleanu le-a spus agenților de poliție că se grăbea să bage oamenii în izolare că așa i-au spus șefii Poliției Giurgiu și Prefectura Giurgiu.

Eu vin de la Prefectură de la ședință cu domnul Georgescu (șeful IPJ Giurgiu) și m-a trimis să izolez oamenii, de aia m-am grăbit, urlă Pătuleanu către agenții de poliție.

Mai mult decât atât, Pătuleanu probabil consideră comuna Singureni a fi tarlaua lui proprietate personală, în criza de isterie acuzând polițiștii că stau pe proprietatea lui fără să-i ceară voie. Stați liniștiți, Pătuleanu „veghează dă coronavirus”, cum ar veni", se arată într-o postare pe pagina de Facebook Polițiști - Uniți Suntem Puternici care a și publicat imaginile cu scandalul dintre primar și polițiști.

Subiecte în articol: singureni
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile