Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Crevedia a postat un clip video pe Facebook în care a spus că este din satul Samurcaşi. Şi atât

Primarul din Crevedia a postat un clip video pe Facebook în care a spus că este din satul Samurcaşi. Şi atât

Florin Petre, primarul din Crevedia, a promis, într-un clip video postat pe pagina de Facebook a primăriei, că va aduce clarificări cu privire la dezastrul produs sâmbătă seară, însă a anunţat doar că el locuieşte în satul Samurcaşi.

de Georgiana Adam    |   

"Sunt Florin Petre, primarul comunei Crevedia. În aceste momente dramatice prin care comuna noastră trece doresc, în ciuda presiunii media, să clarific aspecte legate de informaţiile apărute în spaţiul public care, în opinia mea, au fost astfel create încât să distragă atenţia opiniei publice de la cauzele şi vinovaţii reali ai dezastrului.

Sunt un om simplu, fără a pretinde că sunt un bun comunicator şi că aş avea o acurateţe în vorbire. Locuiesc împreună cu familia mea în comuna Crevedia, sat Samurcaşi", a fost declaraţia făcută de Florin Petre în clipul video de 30 de secunde postat pe pagina de Facebook a Primăriei Crevedia.

Citeşte şi: Primarul de la Crevedia, prins cu minciuna în direct la Antena 3 CNN. Declaraţia care l-a dat de gol

După ce primarul a anunţat că locuieşte în satul Samurcaşi, clipul video s-a întrerupt, în ciuda aşteptărilor tuturor de a afla clarificările promise despre explozia de la Crevedia, în urma căreia au murit doi oameni, iar alţi 56 au fost răniţi.

Ulterior, după câteva minute, postarea a fost ştearsă de pe pagina de Facebook a primăriei.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben