Antena 3 CNN Actualitate Locale Prima reacție a Universității București, despre profesorul îmbrăcat în femeie: „Domnul n-a venit indecent”

Prima reacție a Universității București, despre profesorul îmbrăcat în femeie: „Domnul n-a venit indecent”

de Mia Lungu    |   

Universitatea București vine cu prima reacție, după ce un profesor a apărut în fața studenților de la Facultatea de Limbi Străine îmbrăcat în haine de femeie. „Trăim într-o țară democratică. Domnul n-a venit indecent, expunând lucruri care nu se expun”, asta transmite purtătorul de cuvânt al Universității București.

Contactat inițial de Antena 3 CNN, purtătorul de cuvânt al Universității București a refuzat să ofere un punct de vedere, iar ulterior a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care susține că Universitatea București nu are nicio reacție în acest caz, pentru că profesorul nu a încălcat niciun regulament.

A venit îmbrăcat decent, chiar, spune purtătorul de cuvânt al Universității București și nu există nicăieri vreo regulă care să spună că trebuie să ai fusta de o anumită mărime sau pantalonii de o anumită culoare, că trăim într-o țară democratică și fiecare este liber să se exprime. Acesta este punctul de vedere al purtătorului de cuvânt al Universității București.

Pe de altă parte, după ce o jurnalistă a publicat această fotografie în mediul online și s-a viralizat cu rapiditate, lumea a fost împărțită în două. A existat un val de homofobie, dar au fost și foarte mulți studenți, actuali studenți ai profesorului, dar și foști cursanți, care susțineau că este un cadru didactic serios, că nu s-a prezentat la ore îmbrăcat cu haine de damă și, din contră, este un profesor dedicat, care le predă foarte bine.

Antena 3 CNN a încercat să îl contacteze pe profesor, însă nu a putut lua legătura cu el pentru a ne acorda un punct de vedere cu privire la acest scandal. 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile