Antena 3 CNN Actualitate Locale Prima fotografie cu bărbatul care a intrat cu pistolul într-o bancă din Iași. Poliția a fost sesizată abia după o oră

Prima fotografie cu bărbatul care a intrat cu pistolul într-o bancă din Iași. Poliția a fost sesizată abia după o oră

de Andreea Ştefan    |   

Un jaf armat a avut loc joi seară la o bancă din Iași. Polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au transmis prima fotografie cu suspectul principal. Acesta este căutat acum în tot orașul. După ce a amenințat cu pistolul și a cerut toți banii, bărbatul a fugit. Poliția a fost anunțată de incident abia după o oră.

[GAL layout="4"]

Bărbatul a intrat în bancă în jurul orei 17:20, potrivit IPJ Iași. Acesta a amenințat cu „un obiect ce părea pistol”, mai spune sursa citată, i-a amenințat pe angajați și le-a cerut toți banii.

Când au deschis bancomatul, acesta era gol, așa că bărbatul a fugit de acolo fără niciun ban.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Când a fost anunțată poliția, „s-a constituit o echipa operativă complexă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Iași, care efectuează cercetări, în vederea identificării persoanei și pentru stabilirea situației de fapt”, potrivit unui comunicat oficial al IPJ Iași.

În acest moment, sunt filtre în Iași, dar este greu să îl găsească pe suspect având în vedere că are deja un avans de o oră.

Subiecte în articol: jaf armat Iași banca
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile