Antena 3 CNN Actualitate Locale „Prima dată mi-a fost frică să sar, că poate mă înec şi eu, dar am sărit fără să mă mai gândesc". Mărturia unui tânăr care a încercat să-şi salveze prietenul de 16 ani de la înec

„Prima dată mi-a fost frică să sar, că poate mă înec şi eu, dar am sărit fără să mă mai gândesc". Mărturia unui tânăr care a încercat să-şi salveze prietenul de 16 ani de la înec

Un adolescent de 16 ani a murit, în timp ce se afla la scăldat cu prietenii, într-o comună din Prahova.

de Cristi Georgescu    |   

Tragedia s-a întâmplat în comuna Iordăcheanu, într-o groapă de mai bine de doi metri săpată de angajaţii unei balastiere din zonă. 

Adolescentul ar fi putut scăpa cu viaţă, dacă şoferul unui camion aflat în apropierea incidentului ar fi intervenit la rugăminţile prietenilor băiatului. 

Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

„Am ajuns aici şi era deja băiatul în apă, se vedea la fund, eu eram cu prietenul meu şi am sărit după el în apă şi l-am tras, că altceva n-am ştiut ce să fac, de frică. 

Prima dată mi-a fost frică să sar, că am zis că poate mă înec şi eu, dar am sărit fără să mă mai gândesc", sunt mărturiile şocante ale lui Mihai, unul dintre prietenii lui Ştefan, care a alergat într-un suflet să-l salveze. 

Adolescentul intrase în apă cu mai mulţi amici, care însă erau prea mici ca să îl poată salva. 

[GAL layout="2"]

„Cel mai grav este faptul că persoanele care escavau aici n-au fost în stare. Au spus că mai bine să moară el decât să moară ei. 

Era o maşină aici, lucrau muncitorii şi l-au văzut pe copil că se îneacă şi au zis mai bine să se înece el decât să se înece ei", povesteşte un localnic.

Medicii chemaţi de urgenţă au încercat să-l salveze. A fost transportat la spital, unde a şi murit. 

Era pentru prima dată când Ştefan venea să se scalde aici. Nicăieri nu este nici măcar un gard de protecţie ori pancarte care să evidenţieze că scaldatul este interzis.

Părinţii lui Ştefan mai au acasă doi copii. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal.

Subiecte în articol: înecat scăldat prahova
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile