Antena 3 CNN Actualitate Social "Mă băiatule, unde am ajuns?" | Prețurile exorbitante din Vama Veche îi lasă pe turiști cu un gust amar

"Mă băiatule, unde am ajuns?" | Prețurile exorbitante din Vama Veche îi lasă pe turiști cu un gust amar

Vama Veche a fost centru atenției în minivacanța de 1 Mai. Tinerii s-au strâns pe litoral din toate zone țării pentru a se distra. Numai că pentru câteva zile de petrecere la malul mării, turiștii au fost nevoiți să scoată din buzunar sume colosale.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Prin intermediul unui video postat pe TikTok, o tânără a ales să evidențieze discrepanța între prețurile practicate și conceptul de Vama Veche, arătând ce a putut cumpăra cu doar 50 de lei.

Vama Veche nu mai este demult doar un simplu sat pescăresc, ci a devenit o destinație în care costurile cresc constant în ultima perioadă. 

Tânăra prezentă în stațiunea de pe litoralul românesc de 1 Mai și-a propus să analizeze prețurile practicate în magazinele din zonă. 

"Dacă tot suntem în Vama Veche, vreau să mă conving dacă e scump în Vamă, cum am tot auzit. Să vedem care sunt preţurile! Ia uite! 500 de mililitri (n.r. de suc Fanta), 12 lei şi 50 de bani. Uite, şi Cola la fel!

O pungă de Bake Rolls, cât are? 80 de grame, uite cât e, 14 lei! Te rog! Snickers, 12 lei. Am venit cu 50 de lei. Vreau să văd ce pot să-mi iau cu 50 de lei. Să nu cumva să vreţi să vă luaţi cafea! (n.r. arată spre un preţ de 42 de lei).

@romania_fastforward Prețurile din Vamă m-au făcut să mă simt săracă #vamaveche #preturi #supermarket #mancare #scump #romaniafastforward #stiri #infos #fyp ♬ sunet original - Romania Fast Forward

40 de grame de Pringles, 15 lei. Varianta mare, 165 de grame, 28 de lei. Un corn 7Days Max, 12 lei. Mă băiatule, unde am ajuns? În ce lume cineva ar da 28 de lei pe o cutie", a spus tânăra în postarea de pe TikTok.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?