Antena 3 CNN Timp liber Turism Litoralul românesc este tot mai scump. Cât plătesc turiștii pentru o noapte de cazare în stațiunile de la mare

Litoralul românesc este tot mai scump. Cât plătesc turiștii pentru o noapte de cazare în stațiunile de la mare

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Prețurile au explodat pe litoralul Mării Negre. Spre deosebire de anul trecut, turiștii plătesc mai mult acum pentru cazare, dar mai ales pentru mâncare şi băutură. 

Cei mai mulţi români şi-au planificat deja vacanţele pentru sezonul estival. Pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele din Mamaia cu mic dejun inclus, turiştii trebuie să plătească 250 de lei, iar la patru stele, 400 de lei. 

Eforie Nord este o altă stațiune extrem de căutată care menține tarifele ridicate faţă de anul trecut. Aici oamenii vor plăti 200 de lei pentru o cameră la un hotel de trei stele şi 350 de lei la un hotel de patru stele. 

Vama Veche este şi ea în rândul preferințelor. O cameră la un hotel de trei stele costă în jur de 320 de lei, iar preţul pentru o noapte de cazare la un hotel de patru stele poate ajunge şi la 450 de lei. 

Pentru a economisi bani şi pentru a nu plăti foarte mult, românii aleg să meargă la mare acum, la început de sezon estival. De la 1 iulie, tarifele vor creste cu 15-20%. 

Subiecte în articol: hotel preturi cazare litoralul romanesc
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet