Mai sunt câteva zile până la Paște, iar gospodinele caută de zor ingredientele necesare pentru cele mai bune preparate tradiționale.
Cozonacul este nelipsit de pe masa de sărbătoare a românilor, mulți alegând să-l prepare în propria bucătărie, fiind cu mult mai gustos decât cel găsit în comerț.
Pe lângă alte ingrediente de bază, pentru a obține cozonaci cu o umplutură delicioasă este nevoie de nucă din belșug.
De altfel, nuca este un ingredient necesar pentru multe prăjituri pregătite de gospodine pentru Paște.
În GALERIA FOTO puteți vedea mai multe imagini cu prețurile din Piața Obor din București.
[GAL layout="2"]În Piața Obor din București, kilogramul de miez de nucă se vinde, momentan, cu prețuri între 30 și 45 de lei.
Astfel, un kilogram de miez de nucă se vinde cu 30 de lei, în timp ce cel din categoria "extra" se vinde cu 45 de lei.
De asemenea, nucile în coajă se vând, în Piața Obor din București, cu 10 lei kilogramul.