Antena 3 CNN Actualitate Presupusul criminal al dentistei din Brăila spune că nu el apare în imagini. Cum explică ADN-ul de sub unghiile victimei

Presupusul criminal al dentistei din Brăila spune că nu el apare în imagini. Cum explică ADN-ul de sub unghiile victimei

de Ioana Coman    |   

Presupusul criminal al dentistei din Brăila neagă orice probă care îl incriminează. Potrivit avocatului său, suspectul spune că nu el este cel care apare pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere de lângă cabinetul medical și că ADN-ul său a ajuns sub unghiile victimei pentru că dentista l-a consultat fără mănuși, când a mers la tratament.

„La acest moment nu discutăm despre vinovația nimanui. El oferă o variantă clară prin care arată că nu se afla la locul unde s-a produs omorul, a spus unde s-a aflat și a indicat și persoane care pot confirma această variantă. 

El nu neagă că la ora 12.00 a fost la cabinet și a primit un tratament, dar neagă că la ora 16.00 s-a întors pentru a comite crima. Spune că era la piață și asta poate fi confirmat prin camerele de luat vederi, la mama sa, la unchiul său bolnav...”, a afirmat avocatul suspectului, Mihai Drăgan.

Întrebat dacă suspectul a oferit informații legate despre arma crimei, avocatul a răspuns: „Nu. Au fost descinderi, în principal s-a ridicat un briceag care poate fi asemănător cu obiectul pe care l-ar indica organele judiciare. Până la a se stabili dacă este arma crimei, mai este”.

Despre varianta unui asasinat la comandă, acesta spune că nu ia în calcul un asemenea scenariu.

Avocatul spune că indiciile care îl incriminează pe clientul său sunt faptul că a fost la cabinet în acea zi și proba ADN găsită sub unghiile victimei. 

„El nu neagă absolut deloc că a avut un control medical în acea zi. (...) Din punctul meu de vedere, există un dubiu că ADN-ul ar putea proveni și de la controlul medical. El spune că în priă fază, doctoria l-a verificat fără mănuși. Este foarte simplu de verificat. Organele de judiciare vor verifica. Avem un un loc anume unde medicii aruncă mănușile după ce le folosesc, vom verifica DN-ul de pe mănuși”, a mai afirmat acesta

Potrivit avocatului, suspectul nu se consideră neapărat o victimă, doar „vrra să lămurească situația”. „Consideră că trecutul său infracțional, din afara țării, ar putea convinge organele judiciare că ar fi comis această infracțiune!”.

De asemenea, suspectul spune că nu el este persoana care apare pe camerele de supraveghere.

Subiecte în articol: crima crimă Brăila dentistă susect crima
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile