Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A, acuzat de viol. Bogdan Drăghici mai are la domiciliu o fetiţă, în mod nelegal

Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A, acuzat de viol. Bogdan Drăghici mai are la domiciliu o fetiţă, în mod nelegal

Preşedintele Asociaţiei TATA, Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală, victima fiind minoră. 

Conform informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, soţia lui Bogdan Drăghici a solicitat în luna iulie emiterea unui ordin de protecţie, în numele unei fiice minore, împotriva tatălui. Cererea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflându-se pe rolul Tribunalului Bucureşti. 

Un alt dosar, referitor la nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 5 pe 12 iulie, încă nefiind stabilit un termen de judecată. 

 Raluca Pană, fosta avocată a soției lui Drăghici a explicat, într-un comunicat, că sesizarea la poliţie a fost făcută încă din luna aprilie. 

„Plângerea a fost înregistrată în aprilie 2019 la IGPR, declinată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu numărul 6654/P/2019. În iulie a ajuns la Secția 6 de poliție, unde toată lumea e în vacanță. În concluzie, până azi, agresorul nici nu a fost audiat, deși alarmant este că mai are o fetiță pe care o ține la domiciliul lui în mod nelegal.(...) De acest caz se ocupă doamna procuror Nițescu Rodica, care a transmis dosarul la Secția 6 de poliție, unde cu stupoare aflăm că comisarul-șef, Tudoroiu Dan, care se ocupă de dosar, e în concediu până pe 12 august și nu-i ține nimeni locul”, transmite un comunicat semnat de Raluca Pană, fosta avocată a soției lui Drăghici.

Citește Și Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., acuzat că și-a violat fiica de 10 ani

Subiecte în articol: viol avocat
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile