Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, atac feroce la Liviu Dragnea! Dezvăluiri din culisele guvernării

Sorin Grindeanu, atac feroce la Liviu Dragnea! Dezvăluiri din culisele guvernării

Premierul Sorin Grindeanu face declarații de presă la Guvern

”E o zi tristă pentru mine. La presiunile lui Liviu Dragnea am fost exclus din PSD: Oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine, pentru că sunt incomod, am fost, sunt și voi fi PSD-ist” a spus Sorin Grindeanu,

”Ce-o să facă acum? O să ne excludă pe toți? Nu cred, nu o să fie lăsat, o să fie oprit de către partid. Nu mă agăț de scaun, am unde să mă întorc. Am făcut școala la timp, fără să repet anii” a continuat premierul.

"Până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească să îşi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu", a spus Grindeanu, la Palatul Victoria. 

"Anunţ public că în perioada următoare, chiar din această seară, voi avea întâlniri cu parlamentari PSD care m-au rugat să mă văd cu ei. Există în interiorul partidului, dincolo de masa decidentă, o mare îngrijorare, pentru că se fac presiuni enorm de mari asupra lor să voteze căderea propriului Guvern", a afirmat premierul.

”Avem obligația să nu îi facem pe români să sufere. În situația în care voi constata că nu pot asigura un guvern funcțional, atunci îmi voi da demisia” a continuat acesta.

”Nu îmi doresc să ajungem în situații care să ducă la instabilitate. Acest termen, până luni, mă va clarifica. Eu sper altceva. Varianta pe care mi-o doresc acum este ca Liviu Dragnea să își asume acest eșec și să își dea demisia. În secunda doi voi face același lucru. Cred că aceasta este rezolvarea corectă” a conchis Sorin Grindeanu.

 

Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?