Antena 3 CNN Life Culinar Prajitura saracului, de post - Se face din patru ingrediente ieftine

Prajitura saracului, de post - Se face din patru ingrediente ieftine

<1 minut de citit Publicat la 16:27 28 Noi 2017 Modificat la 16:27 28 Noi 2017

Aceasta prajitura este simpla si rapida si poate fi consumata fara probleme in perioada postului. Poate inlocui cu succes orice prajitura.

Ingrediente: ½ Kg aluat de paine, 250 g zahar, 50 mL ulei, 200 g margarina.

Cum sa faci aluatul de paine

Ingrediente: 1 Kg faina, 20 g drojdie, 10 g zahar, 15 g sare, 50 mL sare.

Mod de preparare aluat de paine: Inainte de folosire faina se va cerne. Intr-un castron se va prepara in prealabil plamadeala, pentru activarea drojdiei, din 100 g faina, drojdia si zaharul inmuiate cu apa calduta, pana la consistenta unei smantani. Drojdia nu se va opari deoarece isi pierde calitatile. Plamadeala se lasa sa creasca la caldura. Continuarea AICI.

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole