Antena 3 CNN Life Culinar Prăjitura Albina. Rețeta unui desert sănătos cu miere și gem

Prăjitura Albina. Rețeta unui desert sănătos cu miere și gem

<1 minut de citit Publicat la 09:46 22 Ian 2016 Modificat la 09:46 22 Ian 2016
Prăjitura Albina, cu miere și gem, este o prăjitura de casa foarte cunoscută și îndrăgită de mulți dintre noi.

Ingrediente pentru foi:
400 gr faina, 1 ou, 150 gr zahar, 30 gr unt (nesarat), 2 linguri miere de albine (incalzita), 2 1/2 linguri lapte, 1 lingurita bicarbonat

Crema:
170 gr unt (nesarat), 1 plic vanilie, 200 gr zahar, 250 ml lapte, 2 linguri gris, 1 gem de caise, Glazura: 3 linguri apa, 3 linguri zahar, 2 linguri cacao, 25 g unt (nesarat), 1/2 ciocolata menaj
Mod de preparare pe culinar.ro

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole