Antena 3 CNN Life Povestea emoționantă a artistului de pe Instagram care transformă norii pufoși de pe cer în desene virale: „Fiica mea s-a îmbolnăvit”

Povestea emoționantă a artistului de pe Instagram care transformă norii pufoși de pe cer în desene virale: „Fiica mea s-a îmbolnăvit”

de Mia Lungu    |   

Chris Judge vede diferite siluete atunci când privește norii și vrea să se asigure că și alții le văd. La începutul pandemiei, ilustratorul în vârstă de 46 de ani a început să mâzgălească chipuri pe fotografiile pe care le făcea cu norii și să posteze aceste creații amuzante și pufoase pe Instagram.

[GAL layout="5"]

„Fiicele mele și cu mine petreceam mult timp în grădina noastră, întorcându-ne la natură și făcând multe fotografii”, spune Judge, pentru revista People, despre primele zile petrecute acasă, în Dublin. „Într-o seară foarte liniștită și calmă am zărit niște nori roz frumoși care arătau ca o maimuță și un urs. I-am fotografiat și, dintr-un capriciu, am desenat linii foarte simple cu creionul pe ei și le-am postat pe Twitter și Instagram. Reacția a fost minunată, pozitivă, așa că am decis să fac câte unul în fiecare zi.”

Acum, contul de Instagram A Daily Cloud (n.r. în traducere: un nor zilnic) are sute de mii de urmăritori, inclusiv celebrități cum ar fi actrița Jennifer Garner.

„Sunt uimit de cât de mulți oameni au urmărit și s-au implicat în proiect”, spune Judge. „Încerc constant proiecte noi pentru a-mi menține sucul creativ în mișcare, dar A Daily Cloud pare să rezoneze cu adevărat cu oameni din întreaga lume. Cred că amestecul de umor, natură și universalitatea norilor este ceea ce îi atrage pe oameni.”

De asemenea, proiectul l-a ajutat pe Judge să treacă printr-o perioadă deosebit de dificilă din viața sa.

„Fiica mea s-a îmbolnăvit de leucemie în timpul pandemiei COVID-19”, împărtășește el. „Din fericire, ea a terminat cei doi ani de tratament și se simte excelent.”

Judge spune că primește imagini cu nori de la oameni din întreaga lume - „Îmi place să văd toate cerurile diferite”, împărtășește el, dar preferatele sale sunt cele care inspiră o perspectivă pozitivă.

„Există anumite momente în zi când soarele lovește norii și îi face să pară uriași și tridimensionali, care sunt preferatele mele”, spune el. „Iar după o furtună de ploaie, norii par întotdeauna să arate incredibil.”

Subiecte în articol: Instagram nori desene artist A daily cloud
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile