Antena 3 CNN Actualitate Locale "Prunii și merii au plâns cu lacrimi de flori": Un potop cu grindină s-a abăut în Vinerea Mare, peste livezile și casele din Caraș-Severin

"Prunii și merii au plâns cu lacrimi de flori": Un potop cu grindină s-a abăut în Vinerea Mare, peste livezile și casele din Caraș-Severin

Un potop cu grindină s-a abăut ieri seară peste casele și livezile din județul Caraș-Severin. Florile pomilor fructiferi au fost mistuite.

de Ioana Mircea    |    Vali Popovici    |   

Casele, grădinile și livezile de pomi fructiferi ale locuitorilor din zona Anina și Valea Almăjului, din județul Caraș-Severin au fost mistuite în Vinerea Mare de un potop cu grindină.

Prima dată, din nori a căzut grindină de mici dimensiuni, iar apoi au început să cadă granulele de gheață mai mari decât o alună.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acestea au lovit cu sălbătăcie grădinile și livezile și a făcut prunii și merii ,,să plângă cu lacrimi de flori" după cum au spus locuitorii.

Citește și: Miracol la biserica arsă de Florii, din Borșa. Sute de credincioși au venit să vadă minunea

Partea bună a lucrurilor este că urgia a ținut maximum cinci minute, dar a fost de ajuns încât să acopere iarba și solul cu un strat de gheață. Floarea pomilor fructiferi a fost răpusă. La Anina, grindina a tocat tot ce era verde și a albit pământul.

Subiecte în articol: Caras Severin
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog