Antena 3 CNN Life Ponturi și secrete utile dacă vrei să îți vinzi casa rapid

Ponturi și secrete utile dacă vrei să îți vinzi casa rapid

Vanzarea sau inchirierea unei case nu este atat de simpla cum poate parea la prima vedere, mai cu seama cand piata imobiliara abunda de oferte similare cu a ta. Cum faci sa-i convingi pe potentialii cumparatori sa vrea sa-i acorde o sansa casei tale si sa-si doreasca sa o vada inainte de a vedea alte oferte? Cu ajutorul fotografiilor, desigur.

Articolul de astazi iti va dezvalui secretele agentilor imobiliari de succes din strainatate care sustin ca fotografiile care insotesc anuntul imobiliar sunt cheia unei tranzactii reusite. Iata ce spun acestia ca ar trebui sa faca fiecare proprietar inainte de a imortaliza locuinta pe care intentioneaza sa o vanda sau sa o inchirieze cat mai rapid cu putinta:

Bucataria sau felul in care aceasta este amenajata si decorata poate juca un rol esential in decursul vizionarii unei case. Asa ca pentru a-i convinge pe potentialii clienti ca locuinta pe care ai scos-o la vanzare merita vizionata, trebuie sa te asiguri ca aceasta incapere arata impecabil in pozele din anunt. Acest lucru presupune ca, inainte de a porni aparatul foto, sa faci urmatoarele:

– Sa eliberezi complet blatul de lucru. Poti lasa la vedere doar o fructiera plina cu fructe coapte, proaspete sau un mic si elegant aparat de bucatarie, asa cum este un espresor, de pilda. Toate celelalte maruntisuri pe care le vrei la indemana in mod obisnuit trebuie sa dispara, lasand in urma un blat impecabil.

– Sa faci nevazuti detergentii si buretii de vase din zona chiuvetei. Oricine stie ca acolo este locul lor obisnuit, insa nimeni nu se entuziasmeaza sa-i vada in...

Citeste mai mult la casadex.ro.

Subiecte în articol: vanzare casa sfaturi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben