Antena 3 CNN Politică Ponta, încă un atac la Liviu Dragnea: „PSD e condus în ritm de samba”

Ponta, încă un atac la Liviu Dragnea: „PSD e condus în ritm de samba”

Victor Ponta a ținut să precizeze pe pagina sa de Facebook că Mihai Tudose este un bun jucător de șah, însă nu a uitat să arunce din nou un atac la adresa lui Liviu Dragnea.

„E adevarat - Mihai Tudose este un foarte bun jucator de sah si il apreciez pt asta! Sper sa foloseasca sahul in perioada aceasta pentru o buna guvernare!

E mare nevoie macar Guvernul sa stie sah - din pacate PSD in 2017 este condus in mod iresponsabil fie in ritm de "samba braziliana" fie dupa reguliele de la "ruleta ruseasca"!!!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Întrebat în emisiunea Subiectiv, despre această declarație, Ponta a completat: „E păcat de votul din decembrie, care a dat o majoritate cu care se putea lua măsuri, s-a pierdut o parte importantă și prin Ordonanța 13, s-a pierdut și mai mult că s-a dat jos propriul său guvern. S-au pierdut șapte luni o mare parte de încredere, va fi din ce în ce mai greu. O mare parte din promisiuni s-a convins lumea că sunt greu de ținut, pe partea cealaltă mie îmi pare rău de PSD. Nu mai sunt membru PSD, mi-am pierdut calitatea că nu am votat moțiunea de cenzură. Sunt deputat independent, dar știu multe lucruri, le văd. Sunt moduri total greșite de a conduce un partid, tot scandalul cu Brazilia nu îl afectează doar pe el, PSD nu poate vorbi de săptămâni, problemele cu dosarele”.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile