Antena 3 CNN Actualitate Polițistul care a ucis-o pe Raisa s-a predat în județul Argeș, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare

Polițistul care a ucis-o pe Raisa s-a predat în județul Argeș, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare

de Georgiana Murgilă    |   

Polițistul condamnat la trei ani de închisoare cu executare prin sentință definitivă pentru uciderea Raisei s-a predat la Curtea de Argeș, potrivit Antena 3 CNN.

Inițial, autoritățile l-au căutat pe condamnat la domiciliul său din București, dar nu l-au găsit.

Ulterior, el a fost căutat în județul Argeș.

"Polițiștii veniți să-l ducă la penitenciar au avut la dispoziție adresa din buletin și adresa folosită pentru comunicarea documentelor către actualul condamnat.

Ei s-au dus inițial la apartamentul său din Sectorul 6 al Capitalei. Cum bărbatul nu a fost găsit acolo, s-a luat legătura cu polițiștii din Argeș, județ în care acesta mai figurează cu un domiciliu.

Oamenii legii s-au dus la Curtea de Argeș pentru a-l căuta pe acest agent de poliție condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

În primele ore de la pronunțarea sentinței definitive, s-a luat în calcul și varianta ca el deja să fi plecat către un sediu de Inspectorat de Poliție să se predea. De asemenea, a existat suspiciunea ca acest condamnat ar fi fugit pentru a se sustrage executării pedepsei, mai ales că există destule cazuri precedente. 

Însă această suspiciune nu s-a confirmat, de această dată.

Anterior condamnării definitive și după accidentul mortal, cel care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost în continuare angajat al poliției, fiind pus să desfășoare muncă de birou. Abia de astăzi, ziua pronunțării sentinței definitive, el nu mai este polițist", a relatat Georgiana Murgilă, senior editor Antena 3 CNN.

Comunicatul poliției

"În seara de 13 august a.c., polițiștii argeșeni au primit un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de o instanță din București, referitor la un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul pe raza județului Argeș, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Bărbatul s-a prezentat la sediul poliției, acesta fiind preluat pentru a fi încarcerat în vederea executării pedepsei", se spune într-un comunicat difuzat de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș în cursul serii de marți.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile