Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii din Teleorman încă nu au înțeles ordonanța testărilor antidrog și au făcut primul dosar penal fără rezultatele IML

Polițiștii din Teleorman încă nu au înțeles ordonanța testărilor antidrog și au făcut primul dosar penal fără rezultatele IML

de Ioana Coman    |   

Modificările modificărilor în scandalul testărilor şoferilor în trafic nu au ajuns încă în toată ţara. În Teleorman, poliţiştii au făcut primul dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise, asta deşi medicii legişti nu au eliberat rezultatele analizelor de sânge. 

âUn tânăr în vârstă de 24 de ani a fost testat de către poliţiştii rutieri şi a ieşit pozitiv la testul preliminar drugtest, la substanțe psihoactive. I s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii exacte a tipului de substanță cu care șoferul a ieșit pozitiv, însă, până în acest moment nu au venit rezultatele de la medicină legală, nu există un buletin toxicologic care să ateste că bărbatul luase droguri.

Cu toate acestea, polițiștii de la IPJ Teleorman i-au făcut un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Toate astea, deși, timp de trei săptămâni,  toți oficialii de la Poliția Română și Ministerul de Interne au dat asigurări că așa ceva nu se va întâmpla, având în vedere că, potrivit noilor modificări, șoferii depistați pozitiv la drugtest nu se vor alege cu dosar penal în lipsa unui rezultat certificat de la IML.

Subiecte în articol: sofer Drugtest test antidrog Teleorman
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile