Antena 3 CNN Actualitate Trei poliţişti, printre care şi o femeie, au fost bătuţi de un bărbat pe o stradă din Brăila

Trei poliţişti, printre care şi o femeie, au fost bătuţi de un bărbat pe o stradă din Brăila

Scandal de proporţii în Brăila, acolo unde trei poliţişti, printre care şi o femeie, au fost bătuți de un bărbat pe care agenţii încercau să-l imobilizeze, în urma unui apel la 112.

de Claudia Popovici    |   

Incidentul a avut loc pe o stradă din Brăila, acolo unde o femeie a sunat la 112 sesizând faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a devenit agresiv şi a început să vandalizeze maşina fiului ei care era parcată în zonă.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie format din trei agenţi, printre care şi o femeie.

Orbit de furie, individul nu a mai ţinut cont de nimic şi s-a năpustit cu furie asupra agenților pe care i-a lovit fără milă atunci când aceştia au încercat să-l imobilizeze. 

Într-un final bărbatul agresiv a fost imobilizat şi condus la secţie. Acum el este cercetat pentru ultraj şi distrugere.

Un vecin, martor la incident, a informat că agresorul a fost de câteva ori internat la Psihiatrie.

"La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere", se arată în comunicatul IPJ Brăila, citat de observatornews.ro

Subiecte în articol: Brăila politisti batuti Brăila
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile