Antena 3 CNN Actualitate Social Polițist din Constanța, prins beat și drogat la volan, în zona 2 Mai. Este fiul unui important om de afaceri din județ

Polițist din Constanța, prins beat și drogat la volan, în zona 2 Mai. Este fiul unui important om de afaceri din județ

de Andrei Naiţă    |   

Un polițist de la Garda de Coastă din orașul Mangalia a fost prins drogat și băut la volan, în timpul serviciului, transmite Antena 3 CNN.

El a fost tras pe dreapta la doar câțiva kilometri de locul în care Vlad Pascu, fiul drogat al unui om de afaceri din București, a ucis doi studenți cu mașina.

"Ofițerul de la Garda de Coastă Mangalia a fost observat de mai mulți șoferi în timp ce circula haotic pe drumul care leagă Eforie Nord de comuna Tuzla. Participanții la trafic au sunat la 112, iar un echipaj al Poliției Rutiere Constanța l-a reperat, în cele din urmă, pe suspect.

El a fost tras pe dreapta și testat cu etilotestul și cu aparatul drug-test.

Astfel, s-a descoperit că bărbatul de 39 de ani avea o alcoolemie de aproape 2mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, ofițerul a ieșit pozitiv la amfetamină. El a rămas fără permis și ulterior a fost dus la spital pentru analize de sânge.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal. Surse din poliție susțin că acest ofițer are gradul de comisar și era în timpul serviciului în momentul când a fost depistat băut și drogat la volan.

Tatăl bărbatului este un influent om de afaceri din zonă, care deține un complex hotelier și o universitate particulară.

Conducerea Gărzii de Coastă a anunțat că a dispus verificări în regim de urgență și un control intern pe numele ofițerului, cercetat acum de polițiști pentru că ar fi condus, băut și drogat", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andrei Naiță.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile