Antena 3 CNN Politică Cine sunt politicienii care au plecat în destinaţii de lux în plină criză

Cine sunt politicienii care au plecat în destinaţii de lux în plină criză

Vietnam, Cambodgia, Qatar, Estonia, Croaţia sau Istanbul. Sunt destinațiile aleșilor noștri în această lună. Cei mai norocoși sunt trei deputați ai Puterii care tocmai s-au întors după zece zile petrecute pe continentul asiatic.

de Mădălina Mihalache    |   

Trei deputaţi au fost norocoşii acestei luni, în ceea ce priveşte deplasările externe. Eugen Neaţă, Nicu Niţă şi Dumitru Rujan s-au întors recent de pe continentul asiatic. Mai întâi au fost cinci zile în Vietnam. Vorbim despre doi deputaţi de la PSD şi un deputat de la PNL. După cinci zile petrecute în Vietnam au fost alte cinci zile în Cambodgia. 

Tot pe continentul asiatic a fost şi un deputat AUR, Radu-Vicenţiu Grădinaru, care a stat tot cinci zile, însă în Qatar.

La Lisabona, în Portugalia, au fost patru parlamentari, de data aceasta şi din opoziţie. Oana-Silvia Ţoiu, deputată USR, Adrian Solomon, Irinel Stativă de la PSD şi Tudor Polak de la PNL. 

Pentru Adrian Solomon nu a fost singura deplasare externă din această lună. A fost timp de două zile şi în Istanbul.

De asemenea, în Estonia, în apropierea Mării Baltice, au fost alţi patru deputaţi. Este vorba despre Natalia Intotero, Vasile Aurel Căuş, Olivia Diana Morar şi Dan Cristian Popescu.

În Croaţia a fost Ştefan Muşoiu, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene, din cadrul Camerei Deputaţilor.

Subiecte în articol: politicieni destinatii calatorii deputati
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion