Antena 3 CNN Actualitate Poliția a fost în alertă la nunta interlopului Ghenosu. Cine au fost invitații la eveniment și ce măsuri au luat autoritățile

Poliția a fost în alertă la nunta interlopului Ghenosu. Cine au fost invitații la eveniment și ce măsuri au luat autoritățile

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Nunta lui Ghenosu, unul dintre cei mai temuți interlopi din ţară, s-a desfăşurat cu poliţia şi mascaţii la usă. A fost alertă de gradul zero după ce sute de membri ai clanurilor de la noi din ţară s-au adunat într-un local de lux din Târgovişte. Poliţia a organizat mai multe filtre şi a fost gata să intervină în cazul unui conflict între interlopi. 

A fost alertă de grad zero în poliția din județul Dâmbovița având în vedere că existau informații cum că la nunta lui Ghenosu se vor strânge cei mai temuți interlopi din țară. Printre invitați s-au numărat membri ai clanurilor Caran, Conduneanu, rudele lui Fane Spoitoru - toți au vrut să fie prezenți la acest eveniment important din viața interlopului recent eliberat din închisoare.

Mai multe echipaje de poliție, trupe speciale și poliție rutieră s-au aflat în zona în care a avut loc nunta, pentru a se asigura că nu se înregistrează violențe sau alte evenimente negative. Cu ocazia acestei mobilizări impresionante s-au dat numeroase sancțiuni pentru diverse nereguli și sute de persoane aflate la eveniment sau în apropierea localului în care a avut loc acesta au fost legitimate, pentru a se stabili dacă printre acestea se numără persoane căutate, cu interdicții impuse de magistrați sau în arest la domiciliu.

Cunoscut sub numele de Ghenosu, Florin Ghinea este considerat unul dintre cei mai importanți lideri ai lumii interlope. Fost luptător, Ghenosu a reușit să se impună mai întâi în județul Dâmbovița și împrejurimi, însă ramificațiile grupării infracționale conduse de el s-au extins în Europa, unde oamenii pe care îi controla s-au făcut remarcați, în special prin fapte de mare violență.

Subiecte în articol: Ghenosu clanuri interlope interlopi
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile