Antena 3 CNN Politică Alegeri parlamentare PNL Iași publicat listele pentru alegerile parlamentare: Lucian Rusu pentru Senat și Alexandru Muraru pentru Camera Deputaților

PNL Iași publicat listele pentru alegerile parlamentare: Lucian Rusu pentru Senat și Alexandru Muraru pentru Camera Deputaților

de Andreea Ştefan    |   

Conducerea PNL Iaşi a anunţat, marţi seara, că a fost stabilită lista finală a candidaţilor pentru alegerile parlamentare, la Senat fiind pe primul loc Lucian Rusu şi la Camera Deputaţilor, Alexandru Muraru.

Potrivit unui comunicat de presă, Comitetul Director Judeţean şi Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Iaşi au votat marţi lista candidaţilor pentru Parlamentul României, în formă ierarhică.

Această listă este rezultatul unei competiţii interne pe reguli stabilite la nivel naţional şi valabile pentru fiecare organizaţie, precum şi al analizei activităţii candidaţilor în ultimii patru ani.

„Venim astăzi în faţa ieşenilor cu cea mai bună listă pe care PNL Iaşi o poate propune, compusă din colegi foarte bine pregătiţi profesional şi cu un background politic şi moral ireproşabil. Vreau să-i felicit pe toţi colegii care au intrat în această competiţie şi care şi-au arătat dorinţa de a reprezenta interesele ieşenilor în Parlamentul României.

Nu a fost o competiţie uşoară, pentru că fiecare coleg candidat a avut un proiect politic solid şi o activitate foarte bună în ultimii patru ani. Totodată, această listă este bine echilibrată, cu bărbaţi şi femei, de la membri care au dobândit deja experienţă şi au avut rezultate foarte bune în Parlamentul României, în Guvern, în administraţia locală şi în activitatea profesională, la tineri dornici să devină o voce în puterea legislativă şi să reprezinte cu mândrie interesele judeţului nostru", a declarat deputatul Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi, citat în comunicat.

Din partea PNL Iaşi vor candida pentru Camera Deputaţilor Alexandru Muraru, Sorin Afloarei, Sorin Năcuţă, Luciana Antoci, Costel Dolachi, Marius Minea, Maria Cabalău, Adrian Acostoaiei, Ioana Dănilă, Cosmin Stanciu, Florentin Ciobotaru şi Bogdan Iliescu.

La Senat vor candida Lucian Rusu, Romeo Vatră şi Petronela Nechita.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile