Antena 3 CNN Conținut plătit Platforma MerXu B2B, o platformă de încredere pentru întregul sectorul de afaceri

Platforma MerXu B2B, o platformă de încredere pentru întregul sectorul de afaceri

Întreprinderile cunosc cel mai bine cât este de important să ofere servicii de calitate, în timp util.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Atunci când un furnizor nu își îndeplinește atribuțiile, afacerile pot avea de suferit, tocmai de aceea este necesară găsirea partenerilor de afaceri de încredere, care să livreze la timp serviciile solicitate. În acest sens a fost creată platforma de tranzacții B2B MerXu, unde companiile de încredere își pot vinde produsele și bunurile în toată Europa.

Platforma MerXu - o platformă de tranzacționare pan-europeană

Platforma internațională MerXu este un loc în care companiile își pot vinde o varietate de bunuri și servicii, către o serie de clienți din sfera industrială, asigurându-i pe cei din urmă de profesionalism, încredere, dar și produse de calitate. În prezent, persoanele fizice nu pot achiziționa produse prin intermediul platformei, doar întreprinderile.

Așadar, dacă sunteți o companie, puteți cumpăra bunuri și servicii din 9 țări europene pe https://merxu.com/ro/, alegând dintr-o ofertă vastă de produse din domenii precum industria produselor chimice și din oțel, echipamente de birou, electrice, materiale de construcții și echipamente, HoReCa, echipamente și utilaje industriale, și multe alte produse de acest tip. 

MerXu intenționează să devină o platformă de tranzacționare pan-europeană, în care, atât companiile vânzătoare, cât și cele cumpărătoare, să beneficieze de servicii digitale rapide, sigure, iar cumpărătorii să poată comunica direct cu furnizorii, pentru a-și negocia cele mai bune prețuri și să facă tranzacții directe sau prin urma unor cereri.

De ce să folosiți MerXu?

Platforma MerXu este dedicată pieţei industriale, astfel încât fiecare cumpărător, indiferent că este din România și dorește să achiziționeze produse din Polonia sau invers, să își poată achiziționa cu ușurință produsele necesare desfășurării activității. 

Unul dintre motivele principale pentru care să utilizați platforma de tranzacționare MerXu constă în numărul mare de furnizori de încredere și varietatea de produse ce pot fi găsite cu ușurință, într-un singur loc. Dacă lucrați într-o industrie în care aveți nevoie de unelte electrice, pe https://merxu.com/ro/c/scule-electrice-si-de-mana-535307ed7c5f4a2eb87fb3b8ac868f82/ veți reuși să găsiți produsele potrivite, astfel încât să vă asigurați un nivel ridicat de performanță. 

Platforma vă pune la dispoziție o gamă largă de produse. De la produse pentru agricultură, echipamente și utilaje industriale, echipamente de birou, electrice, instalații sanitare, încălzire și ventilație, materiale și echipamente de construcții, produse chimice și din oțel, la produse pentru HoReCa, IT sau iluminat, vă puteți achiziționa echipamentele necesare, prin intermediul unei singure platforme. 

Majoritatea firmelor tind să aibă negocieri lungi cu antreprenorii pentru a putea finaliza comenzile în derulare, însă, prin intermediul MerXu, puteți alege, spre exemplu, sculele de mână din gama largă de pe https://merxu.com/ro/c/scule-de-mana-72f15ba8b55e4478b203cd03189b9bbd/ și negocia direct cu furnizorii prețurile, pentru a beneficia de cele mai bune oferte. 

Prin intermediul platformei, veți putea gestiona cu ușurință toate comenzile, dar și vânzările, evitând astfel tensiunile, stresul și problemele întâmpinate cu potențialii furnizori sau clienți, după caz. 

Campanii atractive propuse de MerXu

Pentru a eficientiza atât procesul de cumpărare, cât și cel de și vânzare, MerXu derulează o varietate de campanii atractive, care vă vor ajuta să economisiți. În prezent, dacă alegeți să vă înregistrați compania pe platformă, beneficiați de 50% reducere la viitoarele cumpărături. Transportul achizițiilor prin platforma MerXu este gratuit, iar până pe 30.04.2022 MerXu acoperă costurile de livrare națională și internațională până la 1 400 RON.

Fiți cu ochii pe platforma MerXu, astfel încât să beneficiați la timp de ofertele și promoțiile oferite. Alegeți să achiziționați produsele necesare prin intermediul MerXu și veți beneficia atât de securitate crescută în ceea ce privește produsele achiziționate, negocierea prețurilor, astfel încât să obțineți cele mai bune oferte, informații detaliate despre produsele comandate și stadiul comenzii, cât și de o serie de campanii atractive, pe care le puteți regăsi pe site. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile