Antena 3 CNN Life Culinar Placinta de dovleac. Savoarea serilor de iarna

Placinta de dovleac. Savoarea serilor de iarna

<1 minut de citit Publicat la 09:55 10 Ian 2018 Modificat la 09:55 10 Ian 2018

Iata o reteta pentru un desert rapid si gustos: Placinta de dovleac.

Mod de preparare Placinta de dovleac

Se asaza o foaie de placinta pe masa de lucru, se unge cu ulei, se acopera cu alta foaie. Se asaza dovleacul ras pe 3/4 din suprafata foii de placinta se presara zahar tos (aproximativ 2 linguri), se unge capatul foii unde nu am pus dovleac, cu ulei, se pliaza capetele si se ruleaza.

Rulourile astfel obtinute se asaza in tava unsa cu ulei, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se lasa sa se raceasca, se pudreaza, se portioneaza si se serveste.

Pofta mare!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici.

 

Etichete: dovleac
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole