Antena 3 CNN Life Pizza de 1.500 de euro cu gust de şampanie la hotelul exclusivist pe care Philip Plein îl deschide la Milano

Pizza de 1.500 de euro cu gust de şampanie la hotelul exclusivist pe care Philip Plein îl deschide la Milano

de Naty Badea    |   

Philip Plein deschide un hotel exclusivist la Milano: doar 16 camere şi pizza cu gust de şampanie

Conform Corriere della Sera, Hotelul Plein se deschide la Milano în luna octombrie, are 16 camere de lux, diferite între ele şi cu saună şi sală de sport private.
"Când intri aici nu vei mai vrea să pleci", a spus Plein despre hotelul său de 5 stele în care a investit nu mai puţin de 40 de milioane de euro şi unde vor funcţiona 4 restaurante. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adnkronos (@adnkronos_)

 

Vorbim despre un restaurant japonez " Sukaru Ba", "Philipp's", restaurantul italian unde bucătarul premiat Roberto Conti va crea preparate exclusiviste și care după cină se va transforma într-un club cu cei mai buni deejay din lume, restaurantul vegan "La Jungle De Plein" și "The Crystal Beach", clubul de pe acoperiș. 

Philip Plein a mai ţinut să îşi asigure fanii că "Fiecare restaurant de aici va fi o experiență în sine și un brand unic . Am vrut să aduc aici în această experiență tot ce am văzut în lume, de la New York la Dubai, și care după părerea mea nu exista la Milano."

O delicatesă aşteptată de toată lumea şi care se va servi la restaurantul designerului este pizza cu gusta de şampanie, care costă 1.500 de euro, dar "având în vedere că Dom Perignon are același preț, este practic un cadou din partea casei", a ţinut să precizeze designerul Philip Plein.

 

Subiecte în articol: Philip Plein hotel de lux Milano
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile