Antena 3 CNN Actualitate Pilotul de raliuri Andrei Piedemonte a murit la doar 28 de ani. A fost lovit în plin de un TIR care a intrat pe contrasens, pe E 85

Pilotul de raliuri Andrei Piedemonte a murit la doar 28 de ani. A fost lovit în plin de un TIR care a intrat pe contrasens, pe E 85

de Andreea Ştefan    |   

Pilotul de raliuri Andrei Piedemonte a murit joi, la doar 28 de ani, după ce a fost implicat într-un accident grav pe E 85. Un TIR a intrat pe contrasens și l-a lovit în plin.

Accidentul de joi, petrecut în jurul orei 12:30 pe E 85, în zona Vadu Moldovei, a fost provocat, conform primelor cercetări, de șoferul unui TIR care a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.

Conform polițiștilor care au investigat locul tragediei, șoferul vehiculului greu, care se deplasa dinspre Vadu Moldovei spre Drăgușeni, a frânat brusc, a intrat în derapaj pe un carosabil umed și a pătruns pe sensul opus de mers. A lovit frontal autoturismul condus de Andrei Piedemonte din București.

Andrei a fost găsit încarcerat de pompierii militari și prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Rănite în accident mai sunt și pasagerele din mașină, o femeie de 42 de ani și una de 20 de ani, și ele din București. 

Șoferul autoutilitarei a refuzat să fie transportat la spital, iar etilotestul a indicat alcoolemie 0, notează Monitorul de Suceava.

„Moment dureros care lovește comunitatea de off road din FRAS! Pilotul de off road Andrei Piedemonte (28 de ani) a decedat astăzi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Vadu Moldovei (județul Suceava). Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis Federația Română de Automobilism Sportiv.

„S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile