Antena 3 CNN Life Piatră decorativă în curtea ta. câteva idei pentru întreaga familie

Piatră decorativă în curtea ta. câteva idei pentru întreaga familie

Atunci când locuiești la casă, în mod cert îți place să petreci foarte mult timp în grădină alături de toți cei dragi.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Din acest motiv, în toate proiectele de amenajări exterioare întâlnim bucătării exterioare, foișoare, piscine și terase. Dacă și tu te gândești să dai un mci refresh curții tale, poți opta pentru piatră decorativă. Este extrem de versatilă și se potrivește excelent în crearea unui spațiu plăcut și relaxant.

În primul rând trebuie să găsești un producator piatra decorativa care să-ți pună la dispoziție o gamă diversificată de modele. Iar atunci când vine vorba despre opțiunile de amenajare, trebuie să știi că acest tip de material poate fi integrat cu ușurință în orice spațiu.

Zonă de barbeque cu accente de lemn și piatră decorativă

Sezonul cald este principalul motiv pentru care ți-ai putea amenaja o zonă de barbeque. Imaginează-ți cum poți pregăti preparatele preferate de toți cei dragi într-un cadru desprins parcă din revistele de specialitate. Poți uni zona de gătit cu cea de servit masa, astfel încât să poți fi alături de familie chiar și atunci când gătești. În plus, poți folosi lemn și piatră decorativă pentru amenajare. Adaugă și câteva elemente discrete de decor, plante verzi și corpuri de iluminat.

Piscina poate arăta diferit cu ajutorul pietrelor decorative

Dacă ai o curte suficient de spațioasă, atunci nu ar trebui să mai amâni amenajarea unei piscine.  Gândește-te că vara o să-ți petreci foarte mult timp aici, bucurându-te de razele blânde ale soarelui, în liniște sau alături de toți prietenii tăi până târziu în noapte. Iar atunci când vine vorba de înfrumusețarea spațiului, piatra decorativă reprezintă alegerea ideală. Disponibilă sub diferite forme, dimensiuni și modele, poți opta pentru variante cu rezistență la alunecare, sigure și durabile.

Spații cu flori delimitate cu piatră decorativă

Dacă ai suficient spațiu pentru a-ți amenaja o curte frumoasă, cu diferite spații de relaxare, din decor nu trebuie să lipsească plantele verzi și florile colorate. Acestea au puterea de a transforma orice spațiu banal într-unul vesel, cald și primitor. Mai mult, pentru un plus de efect, poți folosi piatră decorativă albă pentru delimitarea spațiilor cu flori. Cu siguranță te vei simți ca în vacanță în fiecare zi.

Obiecte decorative din piatră naturală

Nu uita să pui accent pe detaliile care fac diferența. Iar dacă ai consulta revistele sau site-urile de specialitate, ai observa cu ușurință că obiectele decorative din piatră naturală sunt la mare căutare.

Designerii au început să folosească acest material în moduri fascinante. De exemplu, poți chiar și tu să optezi pentru ghivece din piatră naturală sau suporturi pentru pahare din acest material. De altfel, o idee și mai îndrăzneață ar fi construirea unei mini cascade cu ajutorul pietrei decorative. În plus, poți folosi ca temă generală piatra decorativă, îmbrăcând fântâna vehe de la marginea curții, gardul dar și alte lucruri care pot crea o atmosferă cozy – plăcută și relaxantă

Prin urmare, trebuie să reții că există numeroase motive pentru care poți introduce piatra decorativă pe lista de cumpărături atunci când demarezi un proiect de amenajare. Este rezistentă, creează o atmosferă primitoare și, în plus, o poți folosi în orice colț al grădinii tale.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile