Antena 3 CNN Timp liber Turism Petreceri exclusiviste în Bodrum

Petreceri exclusiviste în Bodrum

Atmosferă orașului Bodrum este diferită față de cea a altor destinații turceaști. Cochet, cu o linie de coastă superbă și căsuțe elegante, Bodrum se laudă cu o viață de noapte fulminantă și o mulțime de localuri moderne unde să petreci până în zorii zilei.

Orașul cu atmosferă elitară

Recunoscut pentru vibranta sa viață de noapte, orașul pare mai mult o destinație grecească, decât turcească, datorită stilului arhitectural ale căsuțelor vopsite în alb-albastru. Bodrum are un stil aparte și în ceea ce privește tradițiile de cele mai multe ori... reinventate. Odată cu lăsarea serii, în centrul orașului se dă frâu liber distracției. Agitația de la începutul zilei, se mută la amurg când tinerii nonconformiști ies în căutarea petrecerilor tematice și a cluburilor extravagante.

Cele mai multe localuri de noapte se găsesc pe strada barurilor, dar și stațiunile Gumbet sau Bitez sunt renumite pentru party-urile reușite, dar și pentru plajele idilice cu nisip fin. Simte ritmul colorat al vieții de noapte al orașului Bodrum și participă la cele mai exclusiviste petreceri.

Party-uri cu cadâne și DJ-ii renumiți

O fi Bodrumul un oraș mai mult european decât turcesc, însă de aici nu lipsesc sub nicio formă petrecerile cu cadâne. Localurile tradiționale se găsesc de cele mai multe ori la periferia orașului, însă poți participa la un astfel de eveniment în serile de vineri în unul dintre cluburile de pe strada barurilor când organizatorii le pregătesc turiștilor surprinzătoarele nopți tematice. De la astfel de petreceri nu lipsesc cadânele, dar nici narghilelele cu diverse arome fructate.

Dacă îți plac nopțile acidulate pe ritmuri de trance sau tehno, poți merge în discotecile de pe malul golfului Bitez. Vara ajung aici unii dintre cei mai cunoscuți DJ-ii și artiști internaționali care întrețin atmosfera de poveste.

 

de Mădălina Isar

Sejur Bodrum

Hotel Salmakis 4*- de la 366 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro , sau la telefon 021.270.00.99.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog