Antena 3 CNN Politică Petre Roman, declarații înaintea moțiunii de cenzură: ”Nu cred că moțiunea nu va trece de plenul Parlamentului”

Petre Roman, declarații înaintea moțiunii de cenzură: ”Nu cred că moțiunea nu va trece de plenul Parlamentului”

Este ziua cea mai lungă pentru Guvernul Grindeanu, dar și pentru tabăra lui Liviu Dragnea. Parlamentarii se reunesc astăzi pentru a vota moțiunea de cenzură depusă de PSD și ALDE împotriva propriului său Guvern.

Petre Roman a făcut declarații cu doar o ora înainte de votul moțiunii de cenzură.

”Normalitatea pentru Klaus Iohannis este doar cea constituțională. Am încredere că președintele nu urmează altceva decât procedurile constituționale, iar demiterea și alegerea unui Guvern este treaba Parlamentuli”, a declarat Petre Roman pentru Antena 3.

Acesta a mai susținut că posibilitatea creării unui Guvern capabil este problema cea mai mare care ar putea veni după eliminarea lui Sorin Grindeanu de la guvernare.

”Noi suntem într-o contradicție care nu s-a manifestat pe nicăieri: Șeful partidului și cel care a condus la victorie prin program, nu este cel care conduce Guvernul. PSD și ALDE au reușit să își mobilzeze oamenii. Nu cred că este posibil ca moținea de cenzură să nu treacă de plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.”, a mai afirmat Petre Roman.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog