Antena 3 CNN Life Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor, spune că se încearcă șantajarea lui: "Direct la Parchetul General mă duc!"

Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor, spune că se încearcă șantajarea lui: "Direct la Parchetul General mă duc!"

Paul Nicolau, cunoscut ca "Pescobar", a răbufnit după ce presa a relatat despre închiderea restaurantului său, Taverna Racilor - Herăstrau, de către comisarii de la Protecția Consumatorului.

de Mia Lungu    |   

"Am un mesaj pentru toată lumea: Nu voi intra în niciun partid politic, nu accept să dau bani niciunui partid politic, nu mă mai șantajați în niciun fel! Dacă mă mai simt șantajat în vreun fel, direct la Parchetul General mă duc!", a zis Pescobar.

"Au mai fost imperfecțiuni pe care le recunosc, se vor rezolva toate. Sunt o grămadă de restaurante cărora nu le merge treaba și le-am deranjat prin stilul meu, dar terminați cu șantajele! Nu aparțin niciunui partid politic, nu vreau să aparțin niciunui partid politic.

Nu mai puneți presiune pe mine! Nu vreau să dau bani nimănui, nu am dat bani nimănui. Am ajuns să mă linșeze toate televiziunile. Nu vreau să dau bani nimănui.

În țara mea, nu vreau să dau bani nimănui, doar statului român prin taxe și impozite, căruia oricum îi dau zeci de miliarde. Nu mă mai șantajați pentru că direct la Parchetul General mă duc!", a zis Pescobar.

Citește și: Taverna Racilor - Herăstrău, restaurantul lui Pescobar, a fost închis de Protecţia Consumatorilor

"Dacă mă mai șantajați și puneți presiune, voi anunța parchetul!

Dacă au mai fost imperfecțiuni, le remediem. Se minte urât la TV și în media, iar domnii de la OPC nu opresc aceste minciuni!

Nu s-au găsit viermi, nu s-a găsit pește stricat, împuțit, ci doar produse la temperatură neconformă (în loc de -18 la -6)! Încetați cu abuzurile asupra mea! Tot ce a fost de remediat, am remediat. Nu suntem mai presus de lege!

Suntem singurul restaurant din istoria ANPC a cărui nume a fost "promovat" la TV. Avem 300 de angajați, plătim taxe, amenzi și impozite!", a mai scris acesta pe Facebook.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile