Antena 3 CNN Timp liber Fun Peripețiile unui tată după ce fiului său i s-a făcut rău în mașină. Vecinii au chemat poliția

Peripețiile unui tată după ce fiului său i s-a făcut rău în mașină. Vecinii au chemat poliția

”Meseria” de părinte este, cu siguranță, una dintre cele mai solicitante, mai ales atunci când copilul este mic și complet dependent de tine. Asta a aflat și Ben Patterson, un tată din SUA care a avut parte de un drum cu mașina plin de peripeții cu fiul lui de doi ani.

Se îndreptau spre casă când fiul lui, Declan, a început să verse pe bancheta din spate, după ce probabil i se făcuse rău de mașină.

Bărbatul a oprit de urgență și a încercat să curețe copilul, însă i s-a făcut rapid rău și a început și el să verse, pe marginea drumului. În mesajele pe care i le-a trimis soției, acesta povestește că o femeie care l-a văzut în acea stare a chemat poliția, crezând că este beat.

Ca și cum nu ar fi fost îndeajuns, echipajul de poliție sosit la fața locului i-ar fi cerut să sufle în fiolă, deși era evident că totul pleacă de la mirosul de vomă din mașină.

Ulterior, bărbatul a precizat pe Facebook că a mințit atunci când i-a scris soției despre fiolă, arătând că încerca să dramatizeze cât mai mult situația.

 

 

Subiecte în articol: Facebook
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog