Deşi în mod normal sezonul nunţilor se încheia spre finalul lunii octombrie, acum, perioada a fost prelungită până în apropiere de Crăciun.
Astfel, restaurantele şi saloanele nu mai fac faţă, iar comenzile vin în special de la românii stabiliţi în străinătate.
Cei mai mulţi vor să se căsătorească în ţară și cum timpul este scurt, localurile lucrează la foc continuu pentru ca totul să fie perfect.
Managerii restaurantelor spun că, din cauza aglomeraţiei, oamenii organizează petreceri inclusiv în timpul săptămânii.
Citește și: Doi români au făcut nuntă de trei milioane de euro pe malul lacului Como. Imagini de la ceremonia fastuoasă
"Este o perioadă solicitantă de muncă intensă și eforturi susținute din partea întregului colectiv. Foarte mulți clienți și-au manifestat disponibilitatea și interesul de a organiza petrecerile atât în weekend, cât și în cursul săptămânii", spune Raluca Vasiloae, PR complex.
Totodată, unele locaţii oferă reduceri pentru clienţii care aleg să îşi ţină petrecerea în timpul săptămânii.