Antena 3 CNN Life Pericolul major din cremele de plajă. Președinte InfoCons: ”30% sunt în sistemul de alertă”

Pericolul major din cremele de plajă. Președinte InfoCons: ”30% sunt în sistemul de alertă”

de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |   

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a afirmat, în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, că cel puțin 30% din cremele de plajă de pe piață sunt cu probleme. 

”30% din cremele de plajă intră în mecanismul de alertă, de cele mai multe ori. În primul rând de produse de neconformitate, în aplicația InfoCons, din cele 1800 cred că sunt peste 100 de alerte pe zona aceasta de produse, chiar de la brand-uri mari, pe anumite loturi de fabricație.

Asta nu înseamnă că produsul respectiv are o problemă pe toate loturile, dar este posibil, pe anumite loturi de fabricație, cu privire la ce este în interior sau la plastic, ambalajul care dintr-un lot neconform transferă în produsul finit, sau ținând mâna pe el se duce scrisul. Scrisul acela, depinde cerneala cu ce este. Dacă este plumb, și ți-a rămas pe mână, și ai mai mâncat și o înghețată cu mâna respectivă pentru că nu ai mai mers să te speli, încep problemele”, a spus președintele InfoCons în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile