Antena 3 CNN Horoscop Perechi de zodii incompatibile. Mihai Voropchievici: „Nu vor putea niciodată să formeze un cuplu armonios”

Perechi de zodii incompatibile. Mihai Voropchievici: „Nu vor putea niciodată să formeze un cuplu armonios”

de Andreea Ştefan    |   

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt perechile de zodii incompatibile. „Sunt și oameni cu care tu nu poți să fii pe aceeași lungime de undă. Chiar dacă sunt drăguți, ceva nu merge”, a spus acesta.

Perechi de zodii incompatibile - Berbec cu Rac

Berbecii sunt îndrăzneți, aventuroși, sinceri, conduși de Marte, planeta acțiunii. Această planetă îl face pe Berbec agresiv și pasional, într-un mod care pare a fi dominator. La capătul opus al aspectului, Racul este condus de Lună. Luna permite Racului să fie grijuliu, paznic emoțional, aproape ca și cum ar fi mama zodiacului. Opușii se pot atrage, dar nu în cazul Berbecului cu Racul. Racii și Berbecii sunt atât de opuși, încât aceste diferențe majore vor pune întotdeauna un obstacol în calea lor către orice tip de relație, fie profesională, fie amoroasă. Modul în care aceste două semne comunică, unul fiind contondent și neclintit - Berbecul - iar celălalt sensibil și ușor de temperat, nu le va permite niciodată să ajungă la un grad de înțelegere și să formeze un cuplu armonios.

Perechi de zodii incompatibile - Gemeni cu Scorpion

Gemenii, conduși de Mercur, sunt extrovertiți, prosperă prin socializare. Opusul Geamănului este Scorpionul, care este condus de Pluto. E mai secretos, mai intens, mai închis. Scorpionii se pot simți extrem de geloși că Gemenii se pot amesteca în discuție cu toată lumea, cu toți care intră în contact. Asta deoarece un Scorpion este incapabil să lase vreodată garda jos suficient de mult pentru a avea o conversație profundă cu oricine sau orice necunoscut. Aceste două tipuri de personalitate se vor ciocni toată viață. Gemenii se vor simți închiși, iar Scorpionii vor dezvolta resentimente față de partenerii lor.

Perechi de zodii incompatibile - Săgetător cu Taur

Jupiter, planeta dominantă a Săgetătorului, este ceea ce le dă sentimentul de aventură și o nevoie profundă de călătorie. Taurii, care sunt guvernați de Venus, tind să fie stabili, să nu fie foarte confortabili cu orice tip de schimbare. Pentru că Săgetătorul caută aventură și vrea să călătorească, programele sale sunt neregulate și iau o mulțime de decizii spontane. Acest lucru îl va înnebuni pe un Taur care este ordonat și nu poate niciodată anticipa niciuna din mișcările unui Săgetător. Sau nici măcar nu poate planifica pentru el. Săgetătorul dorește să fie dominat potrivit colectivelor. Dar Taurul să nu fie atât de posesiv și să-l lase pe Săgetător să obțină și el ce își dorește.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile