Antena 3 CNN Timp liber Turism Pe urmele piraților în Zakynthos

Pe urmele piraților în Zakynthos

Sute de fotografi din toată lumea au încercat să imortalizeze frumusețea insulei Zakynthos. Inspirați de peisajele parcă desprinse din rai, turiștii moderni s-au îndrăgostit iremediabil de Floarea Levantului, așa cum a fost supranumită superba insulă grecească. Descoper-o și tu în această vară, alături de cei dragi într-un sejur de poveste.

Plaje cu nisip fin, perfecte pentru construit castele

Probabil abia aștepți să vină vară pentru a merge în concediu! Dacă ești mămică deja știi cât de greu este să planifici vacanța, mai ales dacă ai pretențioși la ușă. În cazul în care nu te-ai hotărât încă unde să mergi în această vară, tânjești după momente de relaxare undeva pe o plajă impresionantă, însă nu foarte departe de casă, noi te poftim în Zakynthos. Este una dintre cele mai prietenoase insule cu cei mici, oferind tuturor călătorilor momente de vacanță unice, locul în care nu ai timp să te plictisești.

Chiar dacă nu ai mai fost niciodată aici, probabil știi că frumoasa destinație se află în topurile europene, pentru plajele sale cu nisip mai fin decât mătasea. Cele mai multe dintre ele au fost premiate cu Steagul Albastru, îndeplinind cerințele pentru curățenie și facilități, în timp ce altele sunt sălbatice, perfect dacă vrei să evadezi din cotidian.

Croazieră în vaporul cu fund din sticlă


Plimbările pe apă sunt un deliciu pentru orice copil, mai ales dacă sunt combinate fie cu vederi spectaculoase, fie cu jocuri interactive. Te poftim în croazieră, în funcție de preferințe poți alege una dintre variante: plimbarea cu vaporul în stil submarin, care îți prezintă peisajele subacvatice, sau croaziera pe mare în vaporul piraților. Dacă o alegi pe cea din urmă, trebuie să te aștepți la distracție maximă! Micuții vor fi pictați pe față și îmbrăcați asemeni fioroșilor pirați, și vor lua lecții de piraterie de la ... Căpitanul Barbă Roșie.

 

de Mădălina Isar

Sejur Zakynthos

Suri Club- Hotel Zante Royal Hotel 4*- de la 398 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inslusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă