Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu îl laudă pe Ciolacu: „Are o relație foarte bună cu toți miniștrii. Guvernul funcționează foarte bine”

Paul Stănescu îl laudă pe Ciolacu: „Are o relație foarte bună cu toți miniștrii. Guvernul funcționează foarte bine”

de Bianca Chirilă    |   

Guvernul funcţionează foarte bine, iar premierul are o relaţie foarte bună cu toţi miniştrii, indiferent că sunt de la PSD sau de la PNL, a declarat secretarul general al PSD, Paul Stănescu, transmite Agerpres.

El a răspuns astfel, întrebat despre „atacurile” din interiorul coaliţiei de guvernare la adresa unor miniştri, fie PSD sau PNL, în condiţiile în care guvernarea era considerată „subiect tabu”, de liderii social-democraţi şi liberali.

„E atât de simplu, suntem aproape de campania electorală. E subiect tabu guvernarea, dar asta nu înseamnă că nu funcţionează Guvernul. Guvernul funcţionează foarte bine. Sunt întâlniri, primul-ministru are întâlniri cu toţi miniştrii, indiferent că sunt de la PNL, indiferent că sunt de la PSD. Comunicarea este bună. Prim-ministrul a spus că are o relaţie foarte bună cu toţi miniştrii, indiferent”, a declarat Paul Stănescu, marţi, la sediul PSD, întrebat care este opinia sa despre poziţionările recente ale liderilor coaliţiei de guvernare.

Secretarul general al PSD a reiterat că actuala coaliţie de guvernare între social-democraţi şi liberali ar trebui continuată, având în vedere contextul geopolitic actual, întrebat dacă se menţine ideea unei alianţe pe 10 ani între PSD şi PNL, aşa cum afirmase acesta anterior.

„Eu am spus ce cred eu, chiar dacă duc în derizoriu spunând mereu acelaşi lucru. Eu cred că este obligatorie o alianţă PSD-PNL, ţinând cont de contextul politic şi internaţional. Avem Orientul Mijlociu, este pe un butoi de pulbere, vedem ce se întâmplă la graniţa noastră, în Ucraina. Eu cred că este obligatoriu pentru cine se gândeşte la viitorul acestei ţări”, a declarat Stănescu. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile